23 mei schilderen met mannen.

Woensdag 23 mei was weer een gezellige avond met mannen. Eerst de gezichten van elkaar schilderen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna een lange gezellige avond met een uitgebreide proeverij van verschillende gerechtjes.

Een leuke reunie

Vrijdag een leuke dag gehad met een  5 jaarlijkse reünie van een groep oud verpleegkundigen uit het Antonius Ziekenhuis. Eind van de morgen bijkletsen met koffie en een lunch. 's-middags naar weduwe Joustra voor een excursie en aan het eind van de middag verder bijkletsen met een buffet.

En natuurlijk samen op de foto. 

unieke proeverij van Livar vlees.

Keurslagerij Sneekerpoort presenteerde in Atelier-loods15 een keur van diverse gerechtjes tijdens een proeverij van vlees van het Limburgs Varken. ( Livar). Door zelf te proeven krijgt u een goed idee van de veelzijdige en verrassende toepassingen van Livar.

Het vlees van het Livar varken heeft een onderscheidende, uitmuntende smaak en vleeskwaliteit. Livar staat in het teken van een vorm van dierhouderij die zich uit in maximaal dierenwelzijn. De combinatie van granen van eigen akkers, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livar vlees tot een uniek product, ambachtelijk en eerlijk lekker.

Een fraaie combinatie van smaakvol kwaliteitsvlees met een goed glas wijn in de sfeervolle ambiance van het Atelier.

 

 

Een creatief familie diner

Onlangs weer een gezellige proeverij avond verzorgd voor een familie. Eerst met elkaar gewerkt aan een combinatie van collage maken en schilderen. Daarna een avond genieten van allerhande smaken.

Opruimen na weer een geslaagde avond.

Gisteravond weer tevreden deelnemers die een tennis seizoen afsloten. Ze wilden niet schilderen of timmeren maar iets met competitie.

Het werd een proevrij avond met een sjoelcompetitie. Ook dat kan dus in het atelier. Nu eerst alles maar opruimen.

 

een gezellig feestje

Gister een leuk feestje verzorgd voor een groep van 40 personen. Hapje, drankje en een warm en koud buffet. Natuurlijk met een creatieve fotoshoot op het eind van de avond.

voor je diner timmeren.

Wil je voor je gaat dineren even wat anders doen dan schilderen met elkaar? Dat kan nu ook. Ik heb bouwpakketjes gemaakt van een voederhuisje waar een pindakaas potje in past. Gezellig met elkaar zo'n huisje in elkaar timmeren en daarna eten.

Ga je niet alleen met een voldaan gevoel naar huis maar ook met een eigen gemaakt voederhuisje voor de vogels in je tuin of op je balcon. 

Prijs € 8,00 incl. een pot pindakaas.