Het atelier diner.

Het zijn hectische tijden en we hebben het allemaal vaak druk, druk,  druk.

We communiceren via e-mail, facebook en twitter en hebben veel digitale vrienden.

Hebben we ook echte vrienden?  Delen we wel veel met elkaar?  Communiceren we ècht wel met elkaar?

Het atelierdiner wil een rustpunt zijn. Ik verzorg (als amateur kok) op afspraak een avondvullend menu voor besloten groepen. Minimaal aantal deelnemers van 9 tot maximaal 13 personen.

Mijn gasten worden ontvangen in de atelierruimte op de begane grond met een hapje en een drankje.

Het diner wordt geserveerd aan de ronde tafel boven in de galerie ruimte. De tafel is bewust rond gemaakt zodat iedereen met elkaar tijdens de maaltijd kan communiceren. De galerieruimte biedt voldoende inspiratie om het tot een waardevolle en warme avond met elkaar te maken.

 

Meer informatie of reserveren kan via 06 - 53628325 of via info@atelier-loods15.nl

 

enkele foto's uit de menu's

Wat is er allemaal mogelijk in atelier-loods 15?

Naast de creatieve mogelijkheden kun je in atelier-loods 15 ook genieten van een ontspannende culinaire middag en avond.

Enkele mogelijkheden;

Natuurlijk is een op de groep afgestemd diner van 3 of 4 gangen mogelijk. Maar in het atelier werk ik veel met kleur en compositie. Aangevuld met een keur van smaken past een proeverij daar beter bij. 

Proeverij avond; Heerlijk genieten van een uitgebreide proeverij van diverse kleine gerechtjes. Alles komt langs, vis, vlees, kaas en groente. 3 koude gerechtjes, soepje, 3 warme gerechtjes en een heerlijk nagerecht. Prijs € 50,00 p.p incl. 3 fles witte wijn en 3 fles rode wijn bij 10 personen.

Mosselavond : lekker peuzelen van een variatie van gebakken en gekookte mosselen. Prijs € 40,00 incl. dranken.

Eventueel kan er voorafgaand aan het diner een uurtje creatief worden "geworkshopt" door het beschilderen van canvas met acrylverf of het maken van een kleine collage. Ekstra kosten € 5,00 p.p.

Andere mogelijkheden en prijzen zijn bespreekbaar. De ruimte is ook geschikt voor vergaderingen, trainingen e.d. of een besloten feestje of receptie, eventueel met lunch of bittergarnituur

Doordat alles een kleinschalig karakter heeft kan er niet gepind worden.

 

De tafel voor 10

Samen creatief bezig zijn.

Wil je niet alleen gezellig met elkaar tafelen maar ook iets anders met elkaar beleven reserveer dan een een schilder sessie. Voorafgaand aan het diner beschilder je met elkaar een canvas doekje met acryl verf. Je hoeft niet geschoold te zijn, het gaat vanzelf en je inspireert elkaar. Kosten € 7,50 p.p.